Ons Verhaal

Het is nu mogelijk om te genieten van uitzonderlijke, heerlijke en exclusieve wijnen uit Libanon! Libanon is één van de oudste streken ter wereld waar wijn wordt verbouwd. Je kunt het gerust de wieg van de wijnmakerij noemen. Veel van de huidige wijnbedrijven bestaan al ontzettend lang en worden van generatie op generatie doorgegeven. De Libanese wijnboeren werken ambitieus en vol energie om topkwaliteit wijn te leveren. Ondanks dat de politieke situatie in de regio redelijk instabiel is, blijven ze mooie en bijzondere wijnen produceren.

Sinds enkele jaren zijn wij grote liefhebbers van Libanese wijnen. Hierbij viel ons echter op dat het aanbod van wijnen uit Libanon in Nederland en België relatief beperkt was. Volgens ons is er echter zo veel meer onder de Libanese zon. Na veel wijnen te hebben geproefd en kennis te hebben gemaakt met de producenten hebben wij dan ook voor u de meest opwindende, karaktervolle en elegante wijnen geselecteerd uit een land dat bekend staat om haar “terroir”.

Onze wijnen hebben stuk voor stuk een fantastisch verhaal. Voor zowel de wijnkenner als de wijnliefhebber, of voor degene die op zoek is naar een nieuwe ervaring. Onze uitgebreide selectie aan wijnen is nu verkrijgbaar via Libanesewijnen.nl.

Voor vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Hopelijk kunnen wij u, door middel van ons aanbod, net zo enthousiast maken over Libanese wijnen als wij dat zijn!

 

Meer weten over de geschiedenis van Libanon? Klik dan hier